Семейството на Илиана Раева и Наско Сираков посрещна най-светлия християнски празник, Рождество Христово ,

...
Семейството на Илиана Раева и Наско Сираков посрещна най-светлия християнски празник, Рождество Христово ,
Коментари Харесай

Илиана Раева и Наско Сираков посрещнаха Коледа с всички деца и внуци – вижте голямата фамилия (Снимки):

Семейството на Илиана Раева и Наско Сираков посрещна най-светлия християнски празник, Рождество Христово , в най-приятната компания. Двамата честваха с цялата си огромна фамилия , включваща родители, деца и внуци. Раева сама се похвали, публикувайки фотоси в своите профили на другите обществени мрежи.

„ Весели празници “, написа ръководителят на Българската федерация по художествена гимнастика като привет към всичките си почитатели.

 Наско и Илиана Коледа

Със сигурност най-голяма наслада на дядо Наско и баба Илиана носят трите им внучки, деца на двете им дъщери Славея и Виолета.

Най-малкото попълнение на фамилията Асияна и Илиана са дъщери на Виолета, а Славея избра да кръсти своето дете Емили.

„ Борбата ще продължи и през 2021 година Има още доста работа да се свърши, само че пътят, по който сме поели дружно, е верният. В навечерието на най-светлите празници искам на всички левскари непрекъсващ наследник пламък в душите и сърцата, на всички българи здраве, единодушие и религия, а на всички хора по света бързо справяне с подлия вирус и завръщане към естествения метод на живот! Нека бъдем живи, здрави, по-добри и изпълнени с религия и сили “, съобщи Сираков преди няколко дни посредством формалния уебсайт на Левски.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР